avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon defect in amanet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon defect in amanet

Am cumparat acum 3 zile dintr-un amanet un telefon, care s-a dovedit a fi defect #-o . (Suma nu e mare)

Ce pot sa fac in acest caz casei de amanet, si ce poate face acea casa de amanet persoanei care a lasat telefonul defect acolo ? (nu vreau sa fac probleme altcuiva pentru cateva zeci de lei)
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:19, 13 Mai 2012
Inainte de a apela la Protectia Consumatorilor trebuie sa incercati sa rezolvati problema cu firma respectiva, altfel reclamatia nu va fi luata in considerare.
Una dintre conditiile acceptarii spre verificare si control a petitiilor catre ANPC este aceasta, a demonstrarii ca pe cale amiabila nu ati fost luat in seama.

Aveti aici un mic ghid de intocmire a unei reclamatii:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur in garantie maria v maria v Am cumparat un cuptor de paine. In oferta se aplica o reducere daca se preda la schimb alt obiect electrocasnic vechi. Am predat si am beneficiat de reducere. ... (vezi toată discuția)
Produs stricat in perioada de garantie dobrevasilica dobrevasilica am cumparat un produs electrocasnic care s-a defectat in perioada de garantie si firma nu mai functioneaza,adica la sediul ei si nici la telefon nu mai ... (vezi toată discuția)
Contract de garantie la vanzarea unui bun mobil rahbert rahbert Buna ziua. Acum ceva vreme am cumparat un telefon SH fara garantie, dupa 1 sapt am constatat o problema, dupa inca 2 de batut capul cu problema(credeam ca e ... (vezi toată discuția)