avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce fel de contract pot incheia cu un angajat care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce fel de contract pot incheia cu un angajat care solicita pensie pentru limita de varsta, insa doreste sa si munceasca?

In cazul in care as dori sa continui colaborarea cu un angajat care solicita pensie pentru limita de varsta ce fel de contract ar trebui sa inchei cu acesta?

Stiu ca, potrivit codului muncii, contractul individual de munca existent inceteaza de drept.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:41, 8 Mai 2012
Incheiati un nou contract de munca. Inceteaza de drept contractul de munca existent, prin urmare dispozitiile legale permit incheierea unui alt contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Incetarea c.i.m. in cazul pensionarii pentru limita de varsta MariaRamona MariaRamona Cum se procedeaza in situatia in care nu am anuntat angajatorul de depunerea dosarului de pensionare, iar aceasta a primit instiintare de incetare a ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta. un angajat al institutiei a facut demersuri ... GabrielaBS GabrielaBS Pensie limita de varsta. Un angajat al institutiei a facut demersuri pentru a se pensiona pentru limita de varsta. In ianuarie 2021 intra in posesia Deciziei ... (vezi toată discuția)