avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o problema fiscala si juridica, va rog un raspuns...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o problema fiscala si juridica, va rog un raspuns...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti care ar fi solutia optima pentru urmatoarea speta: 2 soti au avut o firma cu 2 ob de activitate diferite. Dupa mai multi ani, unul dintre ei a intrat in niste datorii imense, de care celalalt nu stia. Intre timp persoana respectiva a disparut de la domiciliu, a avut loc un divort, partaj in lipsa. Persoana disparuta nu a putut fi exclusa din societate, desi s-a adus dovada facturilor neplatite de catre furnizori plus alte cheltuieli. In instanta s-a cerut excluderea din societate a persoanei disparute, dar s-a pierdut procesul. Acum dupa 3 ani de la aceste evenimente, au mai aparut niste facturi neachitate pe numele firmei, mai exact al obiectului de activitate al persoanei disparute.
Ce s-ar putea intampla daca fostul sot nu le achita? Aceste creante se prescriu dupa 3 ani? Va multumesc si astept niste raspunsuri si eventual mai revin cu completari. O s buna
Cel mai recent răspuns: marmota2010 , utilizator 11:44, 14 Mai 2012
nu imi raspunde nimeni :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante catre furnizor apa curenta maryan27 maryan27 Buna seara! Soacra mea, a primit acum 2 zile o notificare de plata din partea unei firme lichidatoare. Aceasta notificare o someaza ca in termen de 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Faliment ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, in cazul unei societati care detine pe langa facturi neachitate si un aviz de ambalaje semnat si stampilat de o societate care a intrat in ... (vezi toată discuția)
Pierd apartamentul? (atragere raspundere personala) livium livium buna dimineata, cer scuze moderatorilor ca deschid un nou topic pe aceasta tema, dar citind toate topicurile nu am gasit exact un raspuns la problema ... (vezi toată discuția)