avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere de schimbare a termenului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere de schimbare a termenului

Buna tuturor!

Am nevoie de putin ajutor. Am intentat un proces de divort, termenul este abia peste 7 luni.
Insa , eu sunt deja intr-o relatie si prietena mea este insarcinata. Vreau sa obtin o preschimbare a termenului cu unul mai apropiat, pentru a putea face cununia, sa fie totul in regula cand se va naste copilul.
Intrebarea mea este urmatoarea : Daca folosesc drept motiv pentru "cerere de schimbare a termenului " relatia si viitorul copil, ma va afecta in procesul de divort sau ma va afecta in viitorul proces de partaj?
Cu multumiri , astept un raspuns!
Multumesc pentru raspunsuri!
Am depus astazi o cerere de preschimbare, astept raspunsul sapt. viitoare. Sper sa fie unul pozitiv.
va sosit raspunsul? sunt si eu interesat. succes in continuare
daniel-costin a scris:

va sosit raspunsul? sunt si eu interesat. succes in continuare

Da, azi am primit raspunsul..dupa o saptamana. Si din fericire este unul pozitiv. termenul s-a micsorat cu 4 luni...este peste cateva saptamani.
Succes la toata lumea si multumesc tuturor ptr ajutor.
A-ti platit taxa de timbru?
nu am platit nici un timbru de data asta.
Daca se refuza solicitarea de prima data , se mai poate aplica.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lumea islamica nedreptate nedreptate Buna ziua, Am o problema legata de un divort al unei prietene , va rog mult ma puteti ajuta Odata ce actele de divort au fost depuse, exista vreo ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei J.M. J.M. Buna ziua, As avea si eu doua intrebari si sper sa ma lamuresc pe aceasta cale. Multumesc anticipat tuturor celor care ma vor \"lumina\" :) 1. Pentru ... (vezi toată discuția)
Despre divort nico_dmx nico_dmx buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)