avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum schimb poza din diploma de bacalaureat?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum schimb poza din diploma de bacalaureat?

As dorii sa-mi schimb diploma din diploma de bacalaureat. Vreau sa stiu ce proceduri sa urmez. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
Marianaenache, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:55, 9 Mai 2012
Poza din diploma de bacalaureat nu se poate schimba.
vi s-a urat cu binele ???...legal nu o puteti schimba...ilegal, da ( o dezlipiti si puneti alta...:thumbup: ) Oricum, o astfel de "operatie" este infractiune.
Diploma de bacalaureat,este un document care nu se poate schimba
Daca doriti eliberarea unui duplicat al diplomei,va revine obligatia sa respectati si sa aplicati art 27 din regulamentul privind actele de studi si documente din invatamantul preuniversitar,aprobat prin OM nr 3502/03.03.2005

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mamei mele i s-a pierdut diploma de bac. ce trebuie sa facem mai ... Cytadel Cytadel Mamei mele i sa pierdut diploma de bac. Ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)