buna ziua
de un an de zile ma rog de sefa scarii din blocul in care locuiesc ,sa-mi permita accesul la subsolul blocului,unde as dori sa-mi amenajez un mic spatiu ,in care sa depozitez cate ceva.
aceasta nu-mi permite acest lucru,are numai dumneaei cheie,si cu nasul acesteia ,care locuieste tot in acest bloc,am inteles ca sunt spatii la subsol numai ca eu nu am voie acolo ,pe motiv ca sunt nou in bloc, si mai discutam.
am vorbit si cu presedintele asociatiei de locatari despre acest lucru,acesta m-ia promis un raspuns,dar se pare ca a uitat ,devreme ce au trecut aproapoe 3 luni si ma evita voit.
astfel ca eu tot nu am acces acolo,si nici nu am un raspuns fie si neoficial din partea asociatiei de locatari de care apartin.
va rog daca se poate ,sa-mi spuneti ce as putea face in aceasta situatie ,care sunt pasii de urmat ca problema mea sa se rezolve.
va multumesc.
Daca stiti ca subsolul blocului se inchiriaza, atunci insistati la comitetul executiv pentru rezolvarea problemei dv. Numai in cadrul asociatiei o puteti face.
[Text scris de utilizator in alt topic pe care l-am inchis]
buna ziua
subsolul blocului nu se inchiriaza, eu stiam ca toti cei care locuiesc in bloc , si sunt proprietari ,au drept de folosinta ,in spatiul de la subsolul blocului,daca consturctia blocului,permite asta.
adica e un spatiu comun,si ca atare trebuie sa-l folosim toti,nu numai o persoana , fie chiar sefa scarii.
deci nu mai poate intra nimeni ca sa-si faca acolo,un spatiu de depozitare , pt. simplu motiv ca dumneaei, nu permite asta.
intrebarea mea era: daca sunt cai legale pe care l-eas putea urma ,ca sa revendic un drept pe care cred ca il am datorita faptului ca sunt proprietar ca si ceilalti locatari din bloc.
si daca sunt , care sunt pasii de urmat ca sa realizez acest lucru.
va multumesc.
cu stima G.
Propuneti presedintelui ca spatiile de la subsol sa se inchirieze proprietarilor. In acest fel poate unii se vor limita la spatii mai mici si oa sa fie loc pentru toata lumea.