Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie: in perioada septembrie 2010-august 2011 am fost angajata la o firma din Romania. Din august 2011 pana in noiembrie 2011 (data la care am fost angajata la alta firma) am ramas fara servici, insa am fost studenta la o facultate particulara, la zi, in ultimul an. Licenta am dat-o in a doua sesiune, si anume in februarie 2012. Acum sunt insarcinata si doresc sa stiu daca perioada in care nu am fost angajata e considerata ca perioada de munca, stiind ca anii de facultate sunt luati in calcul ca ani de munca.
Ceea ce ma intereseaza e faptul ca as dori sa beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului pe o perioada de un an.
Va multumesc,
Nicoleta Butusneac
1. Nu ati raspuns la intrebarea mea, am spus sa precizati statutul dvs. in fiecare din cele 12 luni, nu la gramada.
2. Din datele prezentate de dvs. eu am inteles urmatoarele:
- mai 2011 = contract individual de munca (CIM);
- iunie 2011 = CIM;
- iulie 2011 = CIM;
- august 2011 = ?
- septembrie 2011 = ?
- octombrie 2011 = ?
- noiembrie 2011 = CIM;
- decembrie 2011 = CIM;
- ianuarie 2012 = CIM;
- februarie 2012 = CIM;
- martie 2012 = CIM;
- aprilie 2012 = CIM;
- mai 2012 = CIM.
3. Precizati daca am intele bine si ce statut aveati in fiecare din lunile august, septembrie, octombrie 2011 (mai erati studenta sau ce alt statut aveati, cu ce va ocupati).
Studenta insarcinata
bya_sp
Am terminat facultatea de Administratie de Firme in Spania, si mi-au dat diploma provizionala la data de 30 iulie 2012. Mentionez ca am frecventat facultatea ... (vezi toată discuția)