Spuneti-mi si mie pentru un proces de mostenire, fara testament, ctr pe numele parintilor, 3 surori ,una se impotriveste pentru ca vrea sa ramana in casa.
Spuneti-mi cam care ar fi onorariul unui avocat pentru a ma reprezenta?
Va multumesc!
Onorariile avocatilor sunt confidentiale si individuale.
Acestea se stabilesc in functie de complexitatea cauzei si de volumul de munca necesar rezolvarii acesteia.
Onorariul se stabileste dupa consultarea tuturor actelor ce le detineti in legatura cu cauza dvs. si dupa lamurirea tuturor problemelor care poate dvs. vi se par detalii.
Pentru a afla onorariul, va trebui sa contactati in mod direct un avocat.
De principiu, cautati un avocat din localitatea dvs. Este mai usor de a stabili comunicarea si de a stabili intalnirile necesare semnarii actelor .
Puteti cauta un avocat, fie pe acest sait, fie in Tabloul Avocatilor publicat pe sait fiecarui Barou de avocati din fiecare judet al tarii.
Dar ceilalti, au acceptat mostenirea in termenul legal? Daca se ajunge la instanta,ceilalti care nu locuiesc in casa, trebuie sa faca dovada acceptarii tacite sau exprese.
Mostenire
elenadinu
Draga echipa avocatnet, am si eu o intrebare... am o cunostinta care are o problema cu o mostenire in sensul ca sora mamei sale a decedat acum 7 ani iar sotul ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat
romex
Va rog sa-mi spuneti care poate fi onorariul minim care se poate plati pentru un avocat intr-un proces de aparare intr-o cauza de daune morale, precizand ca in ... (vezi toată discuția)