avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Va rog sa-mi spuneti care poate fi onorariul minim care se poate plati pentru un avocat intr-un proces de aparare intr-o cauza de daune morale, precizand ca in acest proces nu s-a perceput nicio taxa de timbru .
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 16:44, 22 Ianuarie 2013
Onorariile avocatiale sunt confidentiale si legea interzice stabilirea unui plafon minim si maxim.

Fiecare avocat isi stabileste propriile onorarii, raportandu-se la complexitatea cauzei, volumul de munca necesar (contabilizat in ore alocate rezolvarii problemelor specifice) si, nu in ultimul rand, la experienta profesionala in domeniu.
Va multumesc pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de executare silita daniel2766 daniel2766 buna seara. am o cerere de executare impotriva ANRP din 03.04.2013,la 17.04 executorul m-a instintat ca instanta a respins ca neintemeiata cererera de ... (vezi toată discuția)
Proces mostenire Cristian6982 Cristian6982 Buna ziua , Spuneti-mi si mie pentru un proces de mostenire, fara testament, ctr pe numele parintilor, 3 surori ,una se impotriveste pentru ca vrea sa ... (vezi toată discuția)
Onorarii avocat bvlucretiu bvlucretiu Bună! Cum se stabileşte onorariul avocat de către avocatul care trebuie să te reprezinte într-un proces, există un tarif prestabilit în raport de ... (vezi toată discuția)