avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... abuzul presendintelui de asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

abuzul presendintelui de asociatie de proprietari

in blocul de 10 etaje unde locuiesc s-au termoizolat peretii laterali de nord si de sud (???):O si am solicitat sa se termoizoleze si peretele din scara din mijloc de 5X3 m care corespunde cu sufrageria mea - situatie unica in bloc - deoarece este foarte frig iarna la mine in casa ( am platit 6,5 mil /luna la caldura si nu prea s-a simtit caldura) . Presedintele de bloc mi-a spus ca e peretele meu si sa-l izolez singur . As dori sa stiu daca are dreptate.
In alta ordine de idei, tot acest presedinte a hotarat sa construiasca un grup sanitar lipit de peretele vecinului meu,necesar administratiei , in casa scarii ( este de fapt un luminator interior) bineinteles fara acordul vecinului. Avand in vedere acest precedent periculos , va rog sa-mi spuneti daca se pot construi diverse anexe lipite de peretii nostri, daca nu exista o distanta limita care sa protejeze proprietatea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se doreste constructia unei haznale la geamul dv. trebuie, pe langa acordul asociatiei, sa vi se ceara si dv. acordul, ca proprietar direct afectat.

Daca doriti sa va termoizolati peretele dinspre holul interior al scarii o puteti face pe proprietatea dv., adica pe interior.

Interventie moderator
Va rog sa va multumiti cu raspunsul pe care vi-l da oricine, fara admonestari.
Daca nu va convine, mai asteptati, poate va raspunde cineva pe masura gustului dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu plata la izolarea blocului OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, am o mica problema, sper sa ma ajutati dumneavostra in acest sens. Blocul in care locuiesc a fost izolat termic (izolatie cu polistiren) pe partile ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)