avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salar

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema! Unui angajat al societ noastre i s-a emis o dispozitie de poprire de catre un BEJ. El a fost dat in judecata marirea pensiei alimentare, iar Instanta i-a respins cererea, prin urmare s-a emis dispozitie de poprie. Clientul a facut contestatie la executare. Intrebarea mea este daca trebuie sa-i retinem 1/3 din salariu sau trebuie sa asteptam pana cand hotararea Instantei va fi definitiva si irevocabila? Dispozitia de poprire este considerata executorie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lyz_beth81 , utilizator 23:01, 9 Mai 2012
Trebuie sa asteptati pana cand va exista o hotarare definitiva si irevocabila

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu hp777 hp777 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca d.p.d.v. legal, cand angajatorul primeste de la BEJ infiintarea unei popriri pe veniturile din salariu, acesta poate ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Liliana2015 Liliana2015 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie: Am avut un proces pe rol la judecatorie in dec 2013 ptr pensie de ... (vezi toată discuția)