avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... master
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

master

Stiti daca pot sa fac undeva un master pe drept in conditiile in care facultatea pe care am perminat-o este economica?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 13:58, 22 Mai 2012
Puteti oriunde. Am avut o colega la Facultatea de drept Universitatea Bucuresti master Stiinte penale exact in aceeasi situatie.
cu privire la subiectul discutat intrvin si eu cu o intrebare : in urma absolvirii unei facultati acreditate,alta decat cea de drept,urmand dupa aia absolvirea unui master in drept, studentul respectiv primeste sau nu licenta in drept? intreb acest lucru intrucat nu poti sa te inscrii si sa participi la examenul de primire in profesie ca stagiar fara licenta in drept si nici la inm.
Asa este, masterul in drept este egal cu zero din acest punct de vedere, deci NU se devine licentiat in drept si NU se poate intra in avocatura/magistratura etc.
De cele mai multe ori un master in drept este inutil fara o facultate de drept deoarece nu se poate profesa in domeniu.
Oricine se poate inscrie la un master de drept, dar fara facultatea de drept nu veti intelege nimic si este greu sa luati admiterea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii shakyra shakyra Daca nu am absolvit facultatea de drept ma pot inscrie in magistratura? Ce master as putea sa urmez daca am absolvit relatii internationale? (vezi toată discuția)
Stagiatura...? ContSters172518 ContSters172518 Am frecventat cursurile fac de drept din Timisoara,si acum urmeaza sa-mi finalizez studiile,licenta.Lamuriti-ma daca pot sa fac stagiatura(cat timp?) inainte ... (vezi toată discuția)
Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)