avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de delapidare pe nedrept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de delapidare pe nedrept

Buna ziua, am fost acuzata ca am luat niste bani de la un alt angajat care i-a incasat de la clienti si nu am emis factura. angajatul sustine ca mi i-a dat mie, ba chiar a adus un martor care sustine acelasi lucru. Nu sunt alt dovezi, pentru ca sunt nevinovata si nu au cum sa existe alte dovezi. Ce ma sfatuiti sa fac? Ce mi se poate intampla. Tin sa precizez ca se sustine ca i-am primit acum vreo 2-3 ani.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:12, 10 Mai 2012
Conditia esentiala pentru ca plangerea sa poata beneficia de solutie favorabila o constituie proba temeinica si indubitabila
In raport de cercetarea probelor,urmeaza ca autoritatea competenta in solutionare, in final sa concluzioneze
Va revine obligatia sa asteptati finalizarea cercetari,conditionat de solutie,urmeaza sa desfasurati alte demersuri prin care sa va sustineti si sa va probati nevinovatia
Mie imi pare indoielnica a astfel de acuzatie.
Daca lucrurile se vor complica si politistul va insista sa recunoasteti aveti dreptul de a va angaja avocat. In acest sens se poate amana audierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)
Ce proba reprezinta testul cu poligraf sau detectorul de minciuni? valentina burnei valentina burnei sotul meu e acuzat de tentativa de omor si de 3luni e arestat preventiv la beci dar nu au probe sa incheie rechizitoriul si el a cerut sa -i fc testul cu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal proba in instanta? spike00spiegel spike00spiegel De exemplu in cazul unui furt proces verbal de constatare sau cum so numi reprezina proba in instanta? Poate fi cineva condamnat pe baza unui asemea proces ... (vezi toată discuția)