avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incheiere contract dupa comunicare Decizie CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incheiere contract dupa comunicare Decizie CNSC

In cazul in care comunicarea cu privire la rezultatul unei proceduri a fost contestata la CNSC, iar contestatia a fost respinsa, se poate incheia contractul dupa comunicarea Deciziei CNSC avand in vedere ca rezultatul procedurii, inclusiv comunicarile au ramas in vigoare, iar termenul de 5 zile a expirat?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 18:27, 5 Noiembrie 2012
Se poate incheia contractul.
Este obligatorie trimiterea deciziei CNSC catre ofertantii din procedura? Daca da, unde este reglemetata aceasta procedura?
Nu este. Dar va recomand sa le trimiteti macar o comunicare cu trimitere la site -ul CNSC, sectiunea Decizii. Va scuteste de unele inconveniente ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie netransmisa la ac de catre contestator zinates zinates Ce trebuie sa faca AC in cazul in care e instiintata de catre cnsc ca s-a depus contestatie de catre unul din ofertantii necastigatori. Contestatia s-a depus ... (vezi toată discuția)
Contestatie poparaluca poparaluca Buna ziua, Suntem o autoritate contractanta. In cadrul unei licitatii, dupa finalizarea procedurii, un operator economic a contestat rezultatul acesteia. CNSC ... (vezi toată discuția)
Termene comunicare decizii donigao donigao Buna seara M-am confruntat azi cu o pb care mi-a stricat toata ziua.... Am participat in luna decembrie la o procedura de cerere de oferte cu faza finala ... (vezi toată discuția)