avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa divortez

Buna ziua..As dori sa divortez de sotul meu ..Tin sa precizez ca suntem deja despartiti de 2 ani dar nu legal..Avem impreuna un copil care locuieste cu mine si eu il cresc copilul are 3 ani si 5 luni)..Intre timp sotul meu traieste cu o alta femei.
INTREBAREA:ca sa pot sa obtin custodia totala a copilului tre sa demonstrez ca el traieste cu aceea femeie?..Pot sa angajez un detectiv particular ?..sunt admise probele?..
2:Mai tin sa precizez ca eu nu am servici dar muncesc(video chat ) si din asta ne intretinem..El va incerca sa sa ma santajeze..este un avantaj?..Mai tin sa precizesc ca el in toti acersti 2 ani nu ne-a ajutat cu nimic ..pot demonsta cu veniturrile pe care eu le am ..el nu are servici..
Multumesc si astept raspuns
VA multumesc pentru raqspuns..O sa incerc sa fiu cat mai diplomata si sa cadem de comun acort..sper..eu asta imi doresc..sa se sfarseasca repede si bine pentru ambi parinti.Nu mai vreau stresul pe care mi-l provoaca aceasta situatie jenanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)
Divortul pysykmady pysykmady Buna ziua,as dori sa stiu si eu cateva amanunte in privinta divortului,eu si sotul nu ne mai intelegem bine deloc,timp de 8 luni de zile am locuit cu parinti ... (vezi toată discuția)