avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... problema cu un teren intabulat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

problema cu un teren intabulat

Va rog sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez pentru trasarea oficiala a locului unde ulterior voi amplasa un gard.Mentionez ca terenul este intabulat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:31, 10 Mai 2012
Nu ati precizat dsaca gardul urmeaza sa delimiteze o proprietate
Teoretic trebuie sa informati proprietarul proprietatii/terenului invecinat ,despre intentia dvs de ridicare gard

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan Radu Aura Radu Aura Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in 2003 am cumparat un teren agricol in apropierea orasului Constanta(la cca 2 km, pe varianta catre ... (vezi toată discuția)
Problema ingradire proprietate + intabulare andraiuliam728 andraiuliam728 Bună ziua! Deținem un pamant cu o suprafata de 1800mp în titlul de proprietate, 1781mp reali in urma intabulării , proprietari fiind noi. Am construit gard ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini adriana_r adriana_r Am construit o casa intr-o zona in curs de constructie la periferie de oras, deci casele sunt destul de rar amplasate, iar eu de exemplu inca nu imi cunosc ... (vezi toată discuția)