avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract agentie imobiliara

daca vreau sa ma mut inainte de terminarea contractului ma poate da in judecata
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:27, 10 Mai 2012
Daca va achitati cheltuielile la zi si in contract nu este specificat un anumit preaviz sau nu este inserata o clauza care sa vi se interzica acest lucru,puteti sa va mutati unde doriti.
Presupun ca vorbiti despre un imobil inchiriat. Trebuie sa stiti ca legea va obliga sa ii acordati proprietarului un termen de preaviz de minim 60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pe o perioada de o luna cu posibilitatea de prelungire pe perioada nedeterminata sensom sensom Am incheiat cu proprietarul unui imobil un contract de inchiriere pe o perioada de o luna cu posibilitatea de prelungire pe perioada nedeterminata. Am locuit ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias Corina8891 Corina8891 In urma cu o luna am parasit locuinta in care locuiam legal impreuna cu 2 colege. Am anuntat proprietara dupa ce ne-am gasit chirie in alta parte (nu au fost ... (vezi toată discuția)