avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat cu chitanta de mana un teren iar acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat cu chitanta de mana un teren iar acum vreau acte

Am cumparat cu chitanta de mana un teren de vreo 200mp pe care acum am ogradina de zarzavaturi cu fantana. Am platit cand am facut chitanta de mana prin 1998 si am avut si martori. Batrana de la care am cumparat a murit. Intre timp eu am facut si cadastru pe teren pentru a face actele cu mostenitorii. Am fost dispus sa le mai dau ceva bani, le am platit si impozitele pe teren la primaria iar acestia terciverteaza de vreo 2 ani sa faca actele (nu stiu motivele). Pot sa ii dau in judecata pentru a avea acte pe teren. Nu vreau sa risc pentru ca pe teren am contruit si un solar. Astept raspuns!!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:38, 10 Mai 2012
Actiune in instanta pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare, indreptata impotriva mostenitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am sansa sa devin proprietar? bitca bitca in anul1992 am cumparat un teren de la un batran dar nu am facut acte prin notariat.am facut un act de mana cu trei martori pe baza caruia mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana cristi valentin cristi valentin so crul meu a cumparat o casa in baza unei chitante de mana in anul 1979.vechiul proprietar nu avea acte la casa,avea doar o chitanta de mana in care cumpara ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata cu chitanta de mana deniss757 deniss757 buna ,acum 12 ani , am cumparat o casa cu doua camere si teren , cu chitanta de mana de la un batran pe nume ion in varsta de 60 de ani . , acest batran in ... (vezi toată discuția)