In cazul unui contract de inchiriere in care este stipulat un pact comisoriu de grad iv, mai este necesara constatarea de catre instanta a desfiintarii contractului?
In ce conditii poate locatorul sa intre in locatie (fara chei potrivite) si sa 'ridice spre pastrare pana la stingerea datoriilor' bunurile locatarului? Care este articolul care stipuleaza ca valoarea bunurilor nu poate depasi valoarea datoriilor?
Va rog sa imi dati si niste articole pe care sa le citesc in aceasta speta.
Am postat in acest forum datorita naturii penale a accesului locatorului in locatie.
Intr-o situatie similara, cu un contract asemanator, locatarul dat afara din spatiu a cerut interventia Politiei, s-a interesat si la judecatorie, fara rezultat.
De ce ar fi interesata Judecatoria de contractele reziliate intre parti?
Pana aici e bine... mor cu justitia-n mana.
Acum referitor la al doilea aspect... faptul ca a intrat fara chei potrivite si a 'ridicat spre pastrare' bunurile mele? nici pt asta nu e nevoie de executor, politie etc?
Pact comisoriu
luminel
Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)