avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Fetele si musafirii unui proprietar din Asociatia de Proprietari au vandalizat un lift din cadrul imobilului."Operatiunea" a fost surprinsa de camerele de luat vederi.
Sperand ca pe baza documentelor stranse,imagini,proces verbal de constatare a societatii de administrare si intretinere lift,deviz,vom putea incheie o intelegere amiabila cu impricinatii s-a intarziat procedurile "juridice".Adunarea Generala a hotarat sa facem plangere penala pentru recuperarea pagubei(evenimentul s-a produs in 25.12.2011).As dori sa stiu ce sanse avem si care sunt pasii de urmat.
Cel mai recent răspuns: katyb , utilizator 21:19, 18 Mai 2012
Nu stiu ce sanse aveti daca veti depune plangere penala , ar fi trebuit sa depuneti plangerea prealabila indata ce ati stiut cine sunt faptuitorii, sau cel mult in termen de 2 luni de la acea data.
Posibil ca plangerea sa va fie respinsa.
Daca se va intampla astfel, si este posibil, puteti actiona faptuitorii la instanta civila, pentru raspundere civila delictuala . Va trebui sa probati faptele , pentru a putea obtine despagubiri.
Mi s-a spus ca pentru plingere civila am depasit termenul si ca am mai putea face doar plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita elisabeta74 elisabeta74 Ce se intampla daca fostii proprietari ai unui apartament, care a fost vandut in urma unei licitatii de catre un executor judecatoresc, vandalizeaza ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)