Fetele si musafirii unui proprietar din Asociatia de Proprietari au vandalizat un lift din cadrul imobilului."Operatiunea" a fost surprinsa de camerele de luat vederi.
Sperand ca pe baza documentelor stranse,imagini,proces verbal de constatare a societatii de administrare si intretinere lift,deviz,vom putea incheie o intelegere amiabila cu impricinatii s-a intarziat procedurile "juridice".Adunarea Generala a hotarat sa facem plangere penala pentru recuperarea pagubei(evenimentul s-a produs in 25.12.2011).As dori sa stiu ce sanse avem si care sunt pasii de urmat.
Nu stiu ce sanse aveti daca veti depune plangere penala , ar fi trebuit sa depuneti plangerea prealabila indata ce ati stiut cine sunt faptuitorii, sau cel mult in termen de 2 luni de la acea data.
Posibil ca plangerea sa va fie respinsa.
Daca se va intampla astfel, si este posibil, puteti actiona faptuitorii la instanta civila, pentru raspundere civila delictuala . Va trebui sa probati faptele , pentru a putea obtine despagubiri.
Insulta si calomnie
flodin47
Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)