avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna seara,

Imi puteti spune, va rog, care este calea legala prin care se poate achizitiona un loc de veci? Din cate am inteles de la notar acesta poate fi donat sau concesionat, nu se face act de vanzare-cumparare.
Intrebarea mea este: cum pot face eu dovada ca am platit o anumita suma pentru acel loc de veci in cazul in care donatia/concesiunea este atacata ulterior?

Va multumesc anticipat.

O seara placuta!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:24, 10 Mai 2012
Pai nu se poate. Locurile de veci se pot dona sau dobandi prin succesiune sau act de concesiune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune loc de veci adinavero adinavero Buna ziua,am urmatoarea situatie.: - la un loc de veci(2.25*2.50 practic sunt 2 morminte) dobandit prin mostenire de la parinitii mei sunt detinute astfel ... (vezi toată discuția)
In cazul in care concesionez un loc de veci, in acel act se spune ... SANTIER SANTIER In cazul in care concesionez un loc de veci, in acel act se spune ca nu este transmisibil decat la urmatoarele generatii pana la gradul 1, inclusiv. Am vazut ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)