avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul in care concesionez un loc de veci, in acel ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul in care concesionez un loc de veci, in acel act se spune ...

In cazul in care concesionez un loc de veci, in acel act se spune ca nu este transmisibil decat la urmatoarele generatii pana la gradul 1, inclusiv.
Am vazut pe net ca se poate asigura transcrierea concesiunii.
Inteleg ca odata achizitionat nu il pot dona, vinde?
Asa numita vanzare este in mare parte din cazuri o "donatie" in acte pe bani in realitate.
Rog lamuriri!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:44, 18 Octombrie 2024
locurile de veci administrate de primarii se transcriu, ca urmare a: donatiei, mostenirii sau partajului. ca donatiile sunt vanzari mascate, asta e altceva. trebuie intrebata primaria sau serviciul descentralizat local, fiindca sunt si HCL. exemplu pentru BucurestiL [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune loc de veci adinavero adinavero Buna ziua,am urmatoarea situatie.: - la un loc de veci(2.25*2.50 practic sunt 2 morminte) dobandit prin mostenire de la parinitii mei sunt detinute astfel ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez? bettyna bettyna Buna ziua, va scriu in speranta ca cineva are un raspuns la intrebare mea: am o prietena al carei tata vrea sa cumpere de la o persoana fizica doua gropi ... (vezi toată discuția)
Donatie boudica boudica Buna seara, Imi puteti spune, va rog, care este calea legala prin care se poate achizitiona un loc de veci? Din cate am inteles de la notar acesta poate fi ... (vezi toată discuția)