avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interdictie si casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interdictie si casatorie

daca am interdictie intr o tara si m am casatorit cu un cetatean din tara in care am interdictia, se poate suspenda acea interdictie sau e posibil sa nu mi acorde permisul de sedere acolo?dar ce se intampla cu sotul care e cetatean al tarii respective si ce drepturi avem pentru a putea fi impreuna acolo?mentionez ca aceasta casatorie a avut loc in romania.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters69394 , utilizator 13:56, 12 Decembrie 2008
In situatia prezentata de dvs. e bine ca sotul sa contacteze un avocat din acea tara, pentru a vedea ce prevede legislatia respectivei tari si cum ar fi posibila rezolvarea cazului dvs. in sensul ridicarii interdictiei.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2008
Doinita Stingaciu, Avocat
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)
Divorț cetățean turc MihaelaRox MihaelaRox Dacă un cetățean turc e căsătorit in România a obținut permis de familie și nu are cetățenie ,după divorț mai poate sta in România ? (vezi toată discuția)