avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

buna, un prieten de-al meu si-a gasit o prietena, care era deja insarcinata cu altul, iar dupa 7 luni aceasta a nascut, prietenul meu a fost de acord sa treaca copilul pe numele sau, mentionez ca el avea ganduri de casatorie cu aceasta fata cu toate ca nu era copilul lui. Dupa vreo 2 ani si ceva au aparut certurile ptr ca fata inca mai tinea legatura cu adevaratul tata al copilului si s-au despartit. Acum acea fata l-a dat in judecata pe prietenul meu pentru pensie alimentara#-o, e posibil asa ceva? Ce ar trebui el sa faca in acest caz? Daca trebuie sa faca testul ADN trebuie sa-l plateasca el?
Cel mai recent răspuns: mihai32 , utilizator 15:34, 11 Mai 2012
Copilul este al lui atata timp cat l-a recunoscut la nastere si a fost de acord sa ii poarte numele .
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
Salagean Vasilica, Consilier juridic
Trebuie sa conteste recunoasterea in instanta si da, el plateste testul daca se ajunge acolo, poate recupera apoi sub forma de cheltuieli de judecata
va multumesc pentru raspuns, o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !am aflat de 3 ani că am un copil care va face 13 ... George o George o Buna ziua !am aflat de 3 ani că am un copil care va face 13 ani și se află in plasament,ce pot face ? Nu îmi poartă numele? (vezi toată discuția)
Test paternitate dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. In cazul in care un parinte nu recunoaste copilul deja nascut ,ajuns la o varsta de 23 de ani acesta poate cere testul ADN? la nastere a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alinauim alinauim Buna ziua, Am si eu o problema pentru care as vrea sa gasesc solutia....Am o verisoara in varsta de 22 de ani, acum un an s-a imprietenit cu un barbat s-au ... (vezi toată discuția)