avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examenul de intrare in BAROU - numai la Bucuresti?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examenul de intrare in BAROU - numai la Bucuresti?

Mi-a spus un avocat ca de anul viitor nu se va mai da examen la centrele regionale (Ex: Barou Galati, Barou Timisoara etc) ci ca toti absolventii (DIN TOATA TARA) vor da examenul de intrare in Barou, numai IN BUCURESTI.

E adevarat?
Cel mai recent răspuns: mireimonic , utilizator 10:57, 5 Februarie 2009
tombarbar ,mesaj direct:examenul "national "de intrrare in avocatura si deful se dau grila prin centrele administrative la sf.aprilie,inceputul lui mai?

Sunteti siguri ca examenul se va da in vara? Sa nu-l confundati cu examenul de definitivat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu vechime peste 5 ani sunt sau nu av. definitiv avocat&mediator avocat&mediator Am intrat anul acesta in barou, iar de la barou mi se spune ca de anul acesta totzi admisii sunt avocatzi stagiari. Lucrez in M.I. iar un coleg de-al meu a ... (vezi toată discuția)
Detalii despre profesia de avocat ContSters126583 ContSters126583 Intrebarea mea este legata de statutul avocatului si posibilitatea profesarii ei. As vrea sa stiu cum, unde si cand se desfasoara admiterea in Barou. Legea ... (vezi toată discuția)
Stie cineva daca te mai accepta anul acesta ca si avocat definitiv daca ai 5 ani ca si jurist? ContSters86775 ContSters86775 Buna Stie cineva daca in noile conditii te mai accepta ca si avocat definitiv daca ai 5 ani ca si jurist conform legii avoacaturii eu zic ca ... (vezi toată discuția)