As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am dobandit prin licitatie un apartament de la o banca ce a executat silit pe fostul proprietar. Astfel,
- Actul de Adjudecare are data de 05.01.2012, liber de orice sarcini
- Intabularea are data de 07.02.2012, liber de orice sarcini
- Proces Verbal de punere in posesie din data de 02.05.2012
De cand sunt obligata sa platesc intretinerea avand in vedere ca eu am patruns in apartament cu executor judecatoresc si politie in data de 02.05.2012? Fostul proprietar a avut restante foarte mari la Asociatie, eu am gasit apartamentul vandalizat, satanizat, distrus....si vreau sa il vand. Stiu ca pentru aceasta imi trebuie adeverinta de la Asociatie, administratorul face iguri, ma ameninta ca nu imi da nici o hartie in acest sens pana nu platesc restantele fostului proprietar. LEGAL, eu de cand trebuie sa platesc intretinerea? E urgent iar eu sunt intr-o situatie disperata, sunt cu moralul la pamant pentru ca ma simt hartuita permanent de administrator si sincer, vreau sa vand acest apartament. E cea mai oribila experienta din viata mea.
Sunt obligata sa achit eu debitele restante de la intretinere, sau platesc numai din momentul punerii in posesie?
Va multumesc