care este termenul de chemare in judecata a unei parate cum ar fi ITM Brasov in cazul in care a incheiat un CCM cu incalcalea legii 62 /2011,contract incheiat in 26,04 2011 si la ce instanta trebuie inregistrat daca am sediul in sectoru 1 bucuresti si parata in brasov. multumesc mult.
Ce treaba are ITM Brasov in aceasta privinta ? ... sunteti angajat al acestei institutii , daca mentionati faptul ca a incheiat un ccm ?
ITM-ul inregistreaza ccm la nivel de unitate ... dvs trebuie sa actionati in judecata pe angajator , sindicat daca considerati ca o clauza din ccm incalca prevederile legale si, in subsidiar, ITM-ul pentru inregistrarea acelui ccm.
sunt presedinte de sindicat si am avizat ITM Brasov ca in cazul in care va inregistra CCM si am pus motivele acolo,il voi actiona in instanta,deasemeni actiunea am facut-o impotriva ITM Brasov si a societati,trebuie sa stiu la ce instanta de judecata o dau,,in bucuresti la sediul sindicatului,dar nu stiu daca la tribunal sau judecatorie si la ce sectie,pt anularea CCM si renegocierea CCM.
ITM-ul nu poate fi dat in judecata pentru anularea ccm si renegocerea acestuia ... cititi Legea nr.62/2011 si vedeti care este rolul ITM-ul si intre cine se semneaza c.c.m. ...
Dvs puteti ataca in instanta de contencios administrativ decizia ITM-ul de inregistrare a c.c.m. si nicidecum pentru anularea c.c.m. pe care l-ati incheiat cu angajatorul dvs.
Pentru anularea c.c.m. veti da in judecata angajatorul ....