avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere chemare in judecata

care este termenul de chemare in judecata a unei parate cum ar fi ITM Brasov in cazul in care a incheiat un CCM cu incalcalea legii 62 /2011,contract incheiat in 26,04 2011 si la ce instanta trebuie inregistrat daca am sediul in sectoru 1 bucuresti si parata in brasov. multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 26 Iunie 2012
itm se judeca la sectia 9 tribunalul bucuresti ,la o luna de la luarea in cunostinta
Sectia a IX-a a Tribunalului Bucuresti este a Contenciosului administrativ si fiscal.... aceasta sectie este competenta de a solutiona litigiul impotriva ITM-ului.
daca se constata ca decizia itm brasov a fost facuta cu incalcarea legii ce se intampla
Daca se constata ca decizia ITM-ului de a inregistra ccm s-a facaut cu incalcarea legii, atunci se va anula aceasta inregsitrare ..ceea ce denota faptul ca , ccm nu-si va produce efectele juridice pentru care s-a dorit incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la o sentinta civila ContSters271857 ContSters271857 anul trecut la unitatea unde lucrez sau facut negocieri colective,pe care eu leam contestat in instanta cu ITM la contegios si sa anulat incheierea CCM,si ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa ContSters271857 ContSters271857 sindicatul contra inspectoratul teritorial de munca Brasov avand ca obiec anularea ccm la nivel de scrl brasov inregistrat cu nr.....pq ani 2012-2014 si sa ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea legi 62/2011 ContSters271857 ContSters271857 sa zicem ca am castigat cu itm brasov la tribunalul bucuresti ,anularea incheierii CCM la nivel de unitate SCRL Brasov , Contegios administrativ. Tot pe ... (vezi toată discuția)