Doamna @legally_aid, observ cu tristete ca una vorbim si alta interpretam, iar acest lucru nu este benefic si nici nu ajuta userul care a ridicat acest subiect.
Eu am raspuns domnului @avocat_lascoschi, excluzand varianta CEDO pentru user, deoarece domnul avocat face referire la speta userului, adica recursul impotriva angajatorului.
Poate v-ar mai ramane si varianta cu CEDO insa vedeti ca termenul este de 6 luni si curge de la data finalizarii recursului.
Nu stiu daca domnia-voastra ati formulat vreo cerere catre CEDO, doar precizez ca eu am facut-o si cunosc posibilitatile ca o cerere sa fie acceptata la CEDO, dar in speta de fata nu este cazul.
Trebuie sa te judeci intai cu statul, apoi dupa ce termini toate caile de atac, poti formula o cerere catre CEDO ... si astepti sa vezi daca-ti este acceptata sau respinsa.
In cazul expus de domnia-voastra, ar insemna ca orice cetatean al acestei natiuni, daca este nemultumit de hotararea instantelor, sa apeleze la CEDO, lucru exclus si neacceptat de forul european.
O zi buna !