avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut

am imprumutat pe cineva cu o suma de bani in 2008 pentru 6 luni si nu am primi nici un ban inapoi pana in prezent . Am facut o chitanta de mana, fara martori pe chitanta, dar am martori. Ce pot sa fac?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 14:21, 13 Mai 2012
Atentie la prescriptia extinctiva. Termenul de prescriptie este de 3 ani si se calculeaza de la data cand imprumutatul trebuia sa va restituie banii.
S-ar putea incerca o repunere in termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere ani.nastase ani.nastase am imprumutat unei cunostinte niste bani 250mil.mi-a dat dobinda un timp dupa care nu a mai dat nici un semn .pot sa il dau in judecata pentru abuz de ... (vezi toată discuția)
Masina imprumutata si refuz de restituire saeedelena saeedelena cu respect pentru oricine care poate sa imi dea un sfat si pentru cine nu am imprumutat masina unui ,,prieten,, pentru o zi si in aceeasi zi a fost implicat ... (vezi toată discuția)
Nu imi este rambursat un imprumut, ce pot sa fac? adyady adyady am avut o prietena care am stat 3 ani de zile cu ea. acu 2 saptamani neam certat si ea in 2 zile si a gasit pe cineva. asta putin ar interesa. dar problema ... (vezi toată discuția)