avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dispozitie de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dispozitie de plata

Buna ziua-de curand am inchiriat un spatiu comercial de la o persoana fizica care nu poate elibera factura pt plata chiriei lunare-eu sunt pfa iar cand am achitat chiria mi-a dat o dispozitie de plata pe care mi-a zis sa o inregistrez in rjp-problema e ca pana acum nu am avut de-a face cu asa ceva si nu stiu cum sa o inregistrez-pana acum la rubrica(DOCUMENTUL,NR ,FEL)treceam ne de factura si chitanta iar la rubrica (FELUL OPERATIEI,EXPLICATII)treceam denumirea firmei-acum nu mai stiu cum sa procedez corect...va rog sa ma ajuati...multumesc
Dvs.intocmiti dispozitie de plata.In RIP veti trece nr.dispozitiei de plata,explicatia chirie si numele proprietarului.
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila chirie stand adrianasef adrianasef Am un srl nou infiintat neplatitor de tva. De curand am inchiriat un stand intr-un complex comercial si am deschis un magazin cu obiecte nealimentare. Va rog ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Chiria cheltuiala deductibila Aliman Alexandra Aliman Alexandra Buna ziua, Sunt inregistrata PFA in Brasov si imi desfasor activitatea la Bucuresti. In Bucuresti locuiesc in chirie cu o persoana cu acelasi statut de PFA ... (vezi toată discuția)