avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

Buna ziua, am cumparat o locuinta cu act de vanzare- cumparare intr-un imobil in care mai exista si o a doua locuinta dar al carei proprietar nu si-a realizat succesiunea .Cele doua locuinte se afla in aceiasi curte, deci calea de acces fiind comuna.Doresc sa stiu cum pot proceda pentru a delimta proprietatea mea .
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 14:29, 18 Mai 2012
Ii puteti solicita ca, dupa ce obtine certificatul de mostenitor pentru acel imobil, sa incheiati la notar un partaj voluntar. Daca refuza aceasta varianta, nu va ramane decat o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict intre mostenitori catasol catasol Buna ziua, ce se intampla in situatia in care dupa moartea ultimului parinte unul dintre cei doi mostenitori nu mai permite accesul pe proprietatea detinuta de ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor Nicolae13 Nicolae13 Doresc sa obtin certificatul de mostenitor pentru trei suprafete agricole in judetul Braila.Pentru alte bunuri din Bucuresti am obtinut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu partaj voluntar adypop adypop Mama mea a decedat in urma cu 6 saptamani.In urma decesului ar trebui sa deschidem succesiunea,la care ar trebui sa venim eu,fratele meu si tata.In urma unui ... (vezi toată discuția)