avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Debit la casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Debit la casa de asigurari de sanatate

Buna ziua.Am fost rugata de catre fratele meu s-a ma interesez de o problema.Intr-o zi fratele meu a primit un plic de la casa de asigurari de sanatate prin care ii comunica ca are de plata suma de 20000lei.Calcul facut din anii 2005-2012.In aceasta perioada el a fost ba in somaj ba a alucrat fara carte de munca.Practic pe cartea de munca nu este nimic operat.Intrebarea este:,,Daca nu a platit ptr sanatate nici nu a beneficiat de consultatie gratuita,reteta...smd.,pentru ce are de plata aceasta suma si daca este obligat sa o plateasca.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 19:44, 13 Mai 2012
in acea somatie/notificare pe care o are fratele cei de la Casa de asig. de sanatate...in mod cert trebuie sa apara si motivul pentru care il obliga la plata unei asemenea sume...in cazul in care nu este precizat, va puteti adresa institutiei emitenta cu sesizare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te inscri la medicul de familie? azalee azalee Buna ziua! As dori sa stiu daca ma pot inscrie la un medic de familie daca nu mai muncesc si nici somaj nu iau? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contributie sanatate la conventie civila in 2005 MIV MIV buna ziua, in anul 2005 pe langa veniturile din salarii, am avut 3 luni un contract civil in val. de 56 lei net. acum in 2010 am primit somatie de plata de ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)