avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Daca am contract de munca incehiat pe domeniu media(in tv) si aceasta firma a intart in insolventa(deci mi-au trimis incetare a contractului), dar lucrez in acelasi loc si am continuat sa lucrez in acelasi loc cu drepturi de autor(de pe CIM incerc sa recuperez in instanta niste sume care m-i se cuvin,in fine), as avea voie sa inchei cu alta firma (alta televiziune)pe alt post in vreun altfel de contract?(aici sunt editor de imagine si la cealalta televiziune sa fiu operator? Daca da ce fel de contract se incheie tot Drepturi de autor sau colaborare???)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 14 Mai 2012
Vedeti ce clauze aveti inserate in contractul de drepturi de autor cu privire la desfasurarea de activitati la o alta televiziune ... daca nu exista nicio alta interdictie cu privire la acest lucru, atunci puteti incheia un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de autor luxury luxury Buna, eu doresc sa sustin un concert pentru un eveniment care va fi filmat. Urmeaza ca eu sa inchei un contract cu colaboratorii evenimentului insa mi se cere ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare strainatate LucaSLA LucaSLA Buna ziua! Intrebarea mea este legata de contractul de colaborare , in viitorul apropiat urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu o firma din strainatate ... (vezi toată discuția)
Creare website antidotu79 antidotu79 Salutare, ma aflu in situatia in care unul din concurentii celui mai mare show de televiziune din Romania (acela unde vin romanii talentati) mi-a cerut sa-i ... (vezi toată discuția)