avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de autor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de autor

Buna, eu doresc sa sustin un concert pentru un eveniment care va fi filmat. Urmeaza ca eu sa inchei un contract cu colaboratorii evenimentului insa mi se cere sa renunt la dr de autor. Problema este ca eu, in baza concertului ce il voi sustine la respectivul eveniment, am fost invitata de un post de televiziune sa vorbesc despre acest lucru, unde voi fi nevoita sa duc imagini de la respectivul concert, ori cum as putea face acest lucru daca mi se cere sa renunt la dr de autor?.
Ce as putea face ca eu sa continui sa am dreptul de a ma folosi de imaginile respective desi colaboratorii cu care urmeaza sa inchei contractul imi cer sa renunt la aceste drepturi ptr ca ei sa poata difuza si ulterior, cu diferite ocazii prestatia mea ? As vrea sa nu renunt in totalitate la drepturile ce mi se cuvin.... daca este posibil.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: luxury , utilizator 23:32, 23 August 2012
Daca nu doriti sa renuntati este perfect normal si nua veti de ce. Este munca dvs in fond. Puteti negocia prin contract conditiile de difuzare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca danyforever danyforever Daca am contract de munca incehiat pe domeniu media(in tv) si aceasta firma a intart in insolventa(deci mi-au trimis incetare a contractului), dar lucrez in ... (vezi toată discuția)
Tv - imagini difuzate fara acordul meu tavvo tavvo cineva m-a convins sa dau un intrviu in fata camerei.nu un reporter insa. imaginile au ajuns la tv si difuzate insa fara acordul meu. pot face ceva in ... (vezi toată discuția)
Difuzare inregistrare video pe o statie tv mfdunhill mfdunhill buna ziua, in urma cu ceva timp am filmat, utilizand camera de bord din masina, un eveniment rutier. Aceasta inregistrare am uploadat-o pe youtube, iar acum ... (vezi toată discuția)