avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in constatare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in constatare

Actiune in constatarea nulitatii absolute a unei sentinte irevocabile
deoarece avocatul a semnat cererea actiunii fara sa depuna la dosar imputernicire avocateasca pentru reclamant eu fiind parat.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 13:14, 15 Mai 2012
Deci , avocatul a depus cerere in anulare a somatiei de plata si a semnat " pentru SC x SRL avoct Ion Popescu" insa la dosar nu a depus imputernicire avocateasca, Instanta a admis cererea in anulare , si eu ma mai gandeam poate am o sansa sa pot sa fac "Actiune in constatarea " pentru ca cererea este facuta de catre o persoana fara drept de reprezentare neavand la dosar imputernicire din partea asc x aasrl
Stimat forumist,

Această acțiune pur și simplu nu există. În fapt dvs doriți un fel recurs neprocedural ridicând excepția lipsei calității de reprezentant. Din păcate pentru dvs, eu nu văd posibilă o cale de atac, în aceste condiții.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare sau in realizare ? adimanea adimanea Buna ziua. In urma unei plangeri in instanta reclamantul a cerut sa se constate ca in perioada octombrie 2015 -martie 2017 a avut cumul de functii si sa oblige ... (vezi toată discuția)
Excepție, va rog ajutor! KLM4 KLM4 Buna ziua, Am nevoie mare de bunatatea DVs de a ma ajuta intr-o situatie juridica. Asociatia de proprietari m-a dat in judecata obiect Pretentii. EU am ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata legala sau nu? ContSters344547 ContSters344547 Am primit o cerere de chemare in judecata pt rezolutiunea unui contract.Cererea nu e semnata de reclamant,doar de avocat Eu parat, nu am primit nici copie ... (vezi toată discuția)