avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... rebransare curent casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

rebransare curent casa scarii

Buna seara!

Dorim sa rebransam curentul pe casa scarii, avem devizul de la ENEL. Suntem 7 proprietari si se pare ca 1 proprietar nu este de acord cu aceasta rebransare, motivand ca nu are suma de bani necesara (pe apartament, suma este in jur de 110 ron). Va rog sa-mi spuneti daca este necesar ca TOTI proprietarii sa fie de acord sau putem sa demaram actiunea chiar si fara acordul acestui proprietar si cumva sa-l constrangem printr-o hotarare sa de acesti bani, fie si in rate...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lilia_puscas , utilizator 16:12, 24 Mai 2012
O sa treceti suma pe lista de plata ce se afiseaza lunar. Are dreptul si posibilitatea sa o plateasca fara penalizari la fel ca orice cota datorata asociatiei in termenul stabilit de comitetul executiv. Daca ramane restantier o sa-i calculati penalizari. Dupa 90 de zile de intarziere puteti sa-l actionati in judecata.
Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Pana la urma, si vecinul "reactiv" a dat suma de bani necesara, nefiind nevoie de masuri suplimentare. Ca atare, lucrarea e gata sa inceapa sau cum s-ar mai putea zice in cazul nostru (rebransare curent casa scarii): fiat lux!

O zi cu soare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desprindere scara din asociatie de proprietari lt lt Buna ziua, Am o intrebare legata de desprinderea unei scari dintr-o asociatie de proprietari cu datorii mari la furnizori. Locuiesc intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Cum preluam debitele scarii la desprinderea din vechea asociatie de proprietari flory_a42 flory_a42 Dupa constituirea asociatiei de proprietari la nivelul scarii,judecatoria acordand personalitate juridica asociatiei,care este procedura corecta de desprindere ... (vezi toată discuția)
Vrem sa ne retragem din asociatia de locatari. salino salino Am si eu o problema ...fac parte dintr-o scara de bloc cu 20 de apartamente...fiecare apartament are contract individual la apa...gaze...curent...femeie de ... (vezi toată discuția)