avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Raportul unei tranzactii prin homebanking este ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Raportul unei tranzactii prin homebanking este echivalentul unei chitante pentru folosire in Casierie?

Va rog invatati-ma si pe mine un amanunt.

In casierie pentru decontare pot introduce raportul unei tranzactii prin homebanking?

S-a platit orange si vodafone prin homebanking si am raportul tranzactiei care se poate scoate la imprimanta.

Este aceasta suficienta pentru iesire din casierie?

Ce imi vor spune organele de control la vederea lor?

Multumesc anticipat.

Costel Alexuta
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 17:26, 15 Mai 2012
Va recomand sa luati legatura cu banca ce va administraza contul, pentru a vedea care sunt modlaitatile de a obtine stampila pe acel extras de cont pe care dvs il listati. Eu ii vizitez cel putin odata pe luna, ce-i drept nu am aceasta posibilitate la toate sucursalele bancii ...si ma costa deci deplasarea ! dar obtin extrasul stampilat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru - achitare în sistem on-line Flavius1984 Flavius1984 Ptr achitarea taxei judiciare ( inscriere la masa credala 120 lei ), cand fac plata prin OP atasez la dosar copia dupa tranzactie ( o scot la imprimanta ) ... (vezi toată discuția)
Greseala facuta de un angajat al bancii cristiciobanu cristiciobanu Buna ziua. Am si eu un card de cumparaturi si luna trecuta am fost sa platesc minimul de plata adica 120 ron dar angajata mi-a facut chitanta cu 1200 ron. In ... (vezi toată discuția)
Plata efectuata pe 25 la banca de catre agentul economic si consemnata pe 26 de catre banca maricim maricim Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de neplacuta din urmatorul motiv: Din fericire anul acesta firma mea a reusit sa obtina o esalonare la plata pentru ... (vezi toată discuția)