avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare teren (pamant) neinscris in titlul de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare teren (pamant) neinscris in titlul de proprietate

Buna seara.Problema e a mamei mele.Ea mi-a spus ca exista teren in raza satului ei, pe care bunici mei nu al au trecut in titlul de proprietate,( mai exact cand s-a emis titlul de propritate, sa emis doar pe terenurile declarate de bunici la colectiv.. de la vremea aceia) ea stie parcelele respective in sat pe unde sunt.Cum se procedeaza la recuperarea acestui teren? Ce documente? La ce institutie trebuie sa mergem?
Cel mai recent răspuns: DENUTA , utilizator 01:06, 17 Mai 2012
Daca aveti acte pe acele suprafete de teren, sau daca mama dvs stie ca e posibil sa fi existat acte ptru terenul in cauza, reconstituitile si apelati la instanta de judecata intrucat numai sunteti in termenul de solicitare pe cale administrativa
Daca nu aveti o dovada scrisa ca acel pamant a fost proprietatea familie dvs. (si vorbesc de acte de la Arhivele Nationale - recensamantul 1948 sau ceva asemanator), nici macar in instanta nu puteti merge doar cu martori.
Mama spune ca actele pe teren au existat si exista pe parintii ei ( bunici mei), dar nu stim unde sa ne adresam pentru a recupera terenul.. mama poate dovedi ca este mostenitoare, dar terenul apare undeva in resgistre arhive in o anumita institutie dar nu stim care??? adica mai exact unde sa cautam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)
Recuperare acte mostenire si titlu proprietate elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua, Bunica mea s-a casatorit in alt judet. Parintii ei i-au dat ca zestre o suprafata de teren in satul natal. Actele s-au incheiat in judetul in care ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)