avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna ziua.


As avea si eu o intrebare.Am fost casatorita cu un cetatean nigerian de care am divortat in 2010.In urma casatoriei,au rezultat doua fetite gemene ,care acum au 2 ani.Dupa doi ani a aparut si tatal si mi-a spus ca ma va da in judecata pentru custodia copiilor.Mentionez,ca el si-a abandonat familia,cand eram insarcinata in 4 luni,A sunat prima data cand fetitele aveau 8 luni iar ajutor financiar a trimis anul trecut de 3 ori.
Imi puteti spune va rog ce sanse are pentru a obtine custodia fetelor?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: judith36 , utilizator 14:51, 30 Mai 2012
Va multumesc inca o data pentru raspuns si amabilitate.Tot timpul i-am dat sansa de a se implica in cresterea si educarea copiilor,in sensul ca il sunam si ii spuneam ceea ce se intampla in viata copiilor.Dar din pacate,fara prea mult interes din partea lui.Ieri,de exemplu,a vrut sa le vada,i-am dat voie bineanteles si le-a dat cate 50 de lei la fiecare.Aceasta nu este educatie....Nu asa le va atrage,sunt multe alte lucruri,mult mai importante prin care iti arati dragostea de parinte si nu prin a da bani=a le cumpara.multumesc
Buna ziua.Revin la dvs.,cu o intrebare.Ce procedeu trebuie sa urmez pentru a-l decadea din drepturile parintesti?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cerere pt a plati pensie, interesul fiind obtinerea rezidentei judith36 judith36 Buna ziua.Fostul sot m-a dat in judecata,deoarece doreste sa plateasca pensie alimentara.Fostul sot este cetatean nigerian,iar aceste demersuri le-a inceput ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa castig custodia copiilor? ralucadumitrache ralucadumitrache Situatia mea se prezinta in felul urmator: Dupa 9 ani de casatorie si suferinta din cauza agresivitatii sotului am decis sa-l parasesc. Totul s-a produs dupa ... (vezi toată discuția)
Week-end cu copilul ?! Pop Cristina Pop Cristina fiind divortata cu acte in regula, cu o fetita de 7 ani...pot iesi din tara(Bulgaria) cu ea, fara aprobarea tatalui? custodia este castigata de mine. (vezi toată discuția)