avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere de la impozit auto vandut
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere de la impozit auto vandut

in 2009 am vindut un autoturism ,cumparatorul l-a vandut mai departe si i-am pierdut urma fara sa-l fi radiat .In baza contractului de vanzare pot radia masina de la impozit? de la primarie?multumesc..
Cel mai recent răspuns: griguta , utilizator 13:06, 20 Mai 2012
griguta a scris:

in 2009 am vindut un autoturism ,cumparatorul l-a vandut mai departe si i-am pierdut urma fara sa-l fi radiat .In baza contractului de vanzare pot radia masina de la impozit? de la primarie?multumesc..

Buna ziua, la vanzarea autoturismului ati completat o fisa de radiere inscriere? pe care vi sa pus o stampila dreptunghiulara la taxe si impozite, daca ati facut asta mergeti cu contratul la taxe si impozite, probabil ca o sa va intrebe de stampila politie din subsolul pag. iti spuneti ca s-a omis oricum cumparatorul de ocazie s-a inregistrat si el cu ea la taxe si impozite in sectorul de care apartine. daca nu.... actiune in instanta. sau o dati in urmarire la pol. bafta
nu am decat contractul de vanzare- cumparare .Cat ar costa actionarea in instanta a cumparatorului?? [informativ]am nevoie de avocat?Cine plateste cheltuielile de judecata si impozitul restant la auto vandut??multumesc mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vandut fara acte ruxandra-maria ruxandra-maria am vandut un autoturism(la buna intelegere) pt piese de schimb, urmand ca apoi sa facem actele de vanzare -cumparare sau orice altceva sa pot radia ulterior ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina andrea.p andrea.p Buna seara Am si eu o intrebare, pt cine poate sa ma ajute, va rog. Am vandut o masina unei persoane care nu s-a mai prezentat pt transcriere...mentionez ca ... (vezi toată discuția)