O firma cu sediul in Bucuresti are salariati in jud. Cluj, in urma castigarii unei licitatii.
Cum o singura salariata are card bancar (fiind muncitori necalificati nu si-au permis pana acum sa-si deschida cont bancar) este in regula daca eu alimentez contul salariatei respective si cu salariile celorlalti (ca avans de trezorerie) iar aceasta sa demonstreze plata salariilor celorlalti prin semnaturile pe statul de salarii, pe care sa-l ataseze la decont?
Asa ma gandeam si eu. Dupa parerea mea, din punct de vedere contabil nu mi s-a parut a fi nimic in neregula insa tipa de la banca a zis azi ca nu se face asa si ca trebuie sa-si faca fiecare salariat card. Eu cred ca a zis asa ca sa-si mai aduca ceva clienti.
Sa mentionam in fisa postului si plata salariilor persoanei imputernicite sau sa facem o dispozitie a administratorului societatii prin care s-o imputernicim cu aceasta?
Salariata este de incredere. Am platit deja avansul prin aceasta metoda si nu au fost probleme.
Multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Viramente bancare
Gabriela-M
Lucrez la o scoala ce are contabilitate proprie (de cateva luni).Am incercat sa alimentez un card (cardul este pentru scoala, facut in ideea de a cumpara ... (vezi toată discuția)