avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata salarii

Buna ziua!

O firma cu sediul in Bucuresti are salariati in jud. Cluj, in urma castigarii unei licitatii.
Cum o singura salariata are card bancar (fiind muncitori necalificati nu si-au permis pana acum sa-si deschida cont bancar) este in regula daca eu alimentez contul salariatei respective si cu salariile celorlalti (ca avans de trezorerie) iar aceasta sa demonstreze plata salariilor celorlalti prin semnaturile pe statul de salarii, pe care sa-l ataseze la decont?

Sper sa fi fost explicita.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 20:14, 15 Mai 2012
Este posibil. Sper ca salariata de care vorbiti sa si faca platile respective si sa nu aveti reclamatii cu neplata salariilor.
Asa ma gandeam si eu. Dupa parerea mea, din punct de vedere contabil nu mi s-a parut a fi nimic in neregula insa tipa de la banca a zis azi ca nu se face asa si ca trebuie sa-si faca fiecare salariat card. Eu cred ca a zis asa ca sa-si mai aduca ceva clienti.

Sa mentionam in fisa postului si plata salariilor persoanei imputernicite sau sa facem o dispozitie a administratorului societatii prin care s-o imputernicim cu aceasta?

Salariata este de incredere. Am platit deja avansul prin aceasta metoda si nu au fost probleme.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viramente bancare Gabriela-M Gabriela-M Lucrez la o scoala ce are contabilitate proprie (de cateva luni).Am incercat sa alimentez un card (cardul este pentru scoala, facut in ideea de a cumpara ... (vezi toată discuția)
Avans spre decontare acordat pe cardul salariatului radumuresan radumuresan Avand in vedere functiunea contului 542: 1. este corecta acordarea avansului spre decontare pe cardul salariatului? 2. administratorul doreste ca decontarea ... (vezi toată discuția)
Intrebari in legatura cu plafonul de 1000 lei gabriela.dia gabriela.dia Intrebari in legatura cu plafonul de 1000 lei pentru acordarea in numerar a avansurilor de trezorerie catre angajati. 1, Trebuie sa aplicam aceasta limita ... (vezi toată discuția)