In situatia in care imi dau demisia de la locul de munca unde am contract + act aditional privind formarea profesionala unde este specificat faptul ca daca plec dupa o perioada mai mica de 3 ani de la absolvirea cursurilor de formare profesionala trebuie sa platesc suma de 10000 lei, aceasta suma nu trebuie justificata de catre angajator? Mentionez ca eu nu am beneficiat de niciun fel de formare profesionala doar ca am semnat "ca primarul" fara sa citesc acest act aditional. Eu asa consider ca este corect ca aceste cheltuieli sa fie dovedite cu documente, facturi etc cu ceea ce au cheltuit cu formarea mea profesionala. Am dreptate?
Aceasta justificare ar fi fost bine sa o cereti inainte de semnarea actului aditional. In afara de cheltuiala efectiva cu formarea profesionala in despagubirea solicitata pot intra si eventuale pierderi ale firmei cauzate de plecarea dvs. posibile cheltuieli cu formarea unei alte persoane, etc. Probabil ca o rezolvare ar putea fi actionarea in instanta. Bafta!
Formarea profesionala se finalizeaza cu obtinerea unui certificat recunoscut... intr-adevar, va trebui sa justifice cu documente ce cheltuieli a efectuat cu formarea dvs profesionala.
Cheltuielile pe care trebuie sa le restituie salariatul în conditiile art. 198 alin. (3) din Codul muncii nu includ nici salariul şi nici indemnizatia încasate de acesta în timpul formei de pregatire profesionala.
Multumesc mult pt raspunsuri, m-am mai linistit! Mai am o intrebare in cazul in care ma vor actiona in instanta pt acea suma de 10.000 lei, care este cel mai rau lucru posibil care mi se poate intampla daca nu le dau banii?