in urma respingerii dosarului depus pentru concurs in vederea ocuparii unui post de conducere (nu discut momentan motivele, care au dus la aceasta solutie), am solicitat restituirea dosarul cu documentele depuse, dar am fost refuzat pe motiv ca trebuie sa aiba ei o justificare ca ne-am inscris 2 pers. Inteleg sa-mi opreasca cererea, dar nu documentele personale chiar daca sunt in copie, Vreua o baza legala in care sa mi se restituie.
faceti o cerere scrisa prin care solicitati inapoierea documentelor depuse la dosar. astfel ca secretarul comisiei de concurs este obligat in baza solicitarii scrise si inregistrate sa va inapoieze documentele si el sa pastreze copii dupa acestea, pe care dvs veti semna de primire pentru documentele care vi s-au inmanat.
nu vad de ce nu vi le-ar da....nu are sens. ei oricum isi pot pastra o copie a lor su semnatura dvs.
Multumesc de rasp. asta stiam si eu. In urma cererii depuse am primit urematorul rasp.
"nu va poate fi restituit,deoarece constituie o proba a inscrierii d.vs. la acest concurs".
nu va suparati dar unde ma rog ati dat concursul asta? eu nu am auzit in viata mea asa ceva. daca cereai documente ale altcuiva era de inteles. eu una lucrez in ANFP, si noi avem concursuri "on daily basis", si nu o data s-a intamplat ca un candidat sa fie respins la un concurs insa, ulterior, sa vrea sa participe la alt concurs asa ca face o cerere si ii dam inapoi documentatia depusa tocmai ca sa nu faca alte hartii, alt cazier etc. eu pastrez o copie dupa documentele pe care le-am semnat in conformitate cu originalul si nu cade cerul pe mine. este documentatia sa, cu datele sale, nu ale altcuiva. si exista copiator.
acest lucru s-a intamplat la primaria xxxxxx posed si adresa de raspuns ca nu mi se restituie dosarul depus, fiind o proba ( ?... la ce ? cica sa se faca dovada ca au mai fost si alte persoane inscrise ). Dar ar trebui sa fac cunoscute si motivele..... dosarul trebuia depus .. sa zicem pe 11.07. iar publicitatea s-a facut cu data de 12.07.. (raspunsul a fost de genul... a fost afisat dar nu am nici o obligatie sa-l pazesc eu, o fi disparut. Bun asa este, dar si in data de 12. cand s-a afisat nu a fost trecuta bibliografia. Atunci intreb ... Daca nu stii la ce sa te pregatesti cum poti lua un examen ? si etc.....
stimabile domn va recomand sa va adresati instantei de contencios administrativ pt anularea concursului din viciu de procedura. cum sa publice anuntul dupa perioada de depunere a dosarelor??? concursul se organizeaza in conditiile impuse de HG 611/2008, daca vreti sa cititi, si va recomand asta. au un termen pana la care sa publice concursul in monitorul oficial, intr-o publicatie si pe pagina de web daca au. apoi de la data publicarii au un termen de asemenea, in care se depun dosarele. bibliografia se regaseste la sediul institutiei organizatoare sau/si pe site. nu am inteles foarte clar ce ati vrut sa scrieti, insa daca am inteles corect, si au afisat concursul dupa perioada de depunere a dosarelor e grav. nu s-a respectat procedura. cititi actul normativ pe car el-am invocat anterior. va va folosi ca sa va lamuriti daca s-a procedat corect.
Urgent!!!
MARIANA TUDOR
In 2006 am terminat faculatea de administratie publica.
Am participat la concurs pentru functia de secretar de localitate in data de 23 si 25 martie 2009, ... (vezi toată discuția)