avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Restituirea dosarului cu documentele depuse in vederea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Restituirea dosarului cu documentele depuse in vederea participarii la un concurs

in urma respingerii dosarului depus pentru concurs in vederea ocuparii unui post de conducere (nu discut momentan motivele, care au dus la aceasta solutie), am solicitat restituirea dosarul cu documentele depuse, dar am fost refuzat pe motiv ca trebuie sa aiba ei o justificare ca ne-am inscris 2 pers. Inteleg sa-mi opreasca cererea, dar nu documentele personale chiar daca sunt in copie, Vreua o baza legala in care sa mi se restituie.
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 10:52, 13 Iulie 2012
imi pare rau ca nu pot trimite documentele , am facut si plangerea prealabila ca sa ma incadrez in termene ,dar... stiu ca ma lupt cu morile de vant chiar daca am dreptate..... daca se schimba ceva la alegerile locale atunci sa fi vazut hora, asa ca ma las la mana mea ,chiar daca il anuleaza motive fiind destule tot nu am nici o sansa.... nu s-a publicat nimic pe site al unitatii,iar publicarea s-a facut doar pe Publicjobs fara nici o bibliografie. Legea a fost incalcata grosolan si sunt foarte indignat ca macar putea sa-i dea o forma legala (cum prevede legea si interviul face cat toate la un loc...+raspunsurile in plic) Multumesc, macar ma mai descarc de stres. Problema ca acest aspect este o obisnuinta.Scoate post la concurs , (il ocupa cine trebuie) , apoi isi face transferul la unitatea unde doreste si nu poate face angajari.... asa da portita pentru smecheri .
ok, ideea este asa. instanta dupa parerea mea sigur ar inclina in favoarea anularii concursului pt ca este cu siguranta viciata procedura. insa daca s-ar anula concursul si s-ar reorganiza un altul la care sa puteti participa....probabil nu aveti mari sanse sa fiti admis, si v-ati pierde timpul si banii. insa aveti si posibilitatea de a sesiza prefectura cu privire la neregulile pe care le-ati constatat, pentru ca daca nu era in bucuresti, este o mare probabilitate sa fi fost responsabil de procedura un reprezentant de la prefectura in comisia de concurs. si ca sa fie treaba treaba :)) sesizati si ANFP, pentru ca ei, in fond, mai pot face ceva (chiar daca este cam tarziu acum dupa desf ultimei probe, cand macar il puteau suspenda). dar, repet, nu cred ca va va ajuta cu ceva pe dvs in mod direct, insa macar vor invata (daca nu stiau legilsatia prea bine) cum sa procedeze in cazul organizarii si desf de concursuri, si de acum incolo poate vor proceda corect. suna bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare concurs suspendat functionar public de executie ankaanka ankaanka Buna ziua! Va rog frumos un raspuns la urmatoarea intrebare: care este termenul in care trebuie sa se reia un concurs de angajare intr-o functie publica de ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR In 2006 am terminat faculatea de administratie publica. Am participat la concurs pentru functia de secretar de localitate in data de 23 si 25 martie 2009, ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public-casier FlorentinaGradescu FlorentinaGradescu [b]As dori sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia de casier insa bibliografia inca nu a fost postata si cel mai probabil motivul fiind ... (vezi toată discuția)