avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

am primit o amenda in(accent pe in) localitate(o comuna) pe E85 ca nu aveam faza de intalnire aprinsa.
am primit amenda 140 si 2 puncte penalizare
Daca contest si zic ca le-am avut aprinse ..este cuvantul meu impotriva militianului el neavand nici o dovada, Am vreo sansa sa castig?
ms pt timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: xianu , utilizator 19:29, 30 Octombrie 2013
Va mai necajesc un pic
Am avut 2 procese , amenzi circulatie pt lumini in 2 judete diferite.
Prima judecatorie mi-a dat castig si cea de-a 2 din alt judet nu
Pot sa fac vreo sesizare undeva? are rost?
Mentionez ca s-a facut recurs la ambele la Tribunal ..politia la aceea care am castigat-o
si eu am facut recurs la cea care am pierdut-o
MS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare de prioritate melcsy melcsy daca agentul de circulatie cine l-a oprit a fost singur, fara nici un martor se poate contesta procesul verbal de contraventie?..ce sansa de castig sunt? care ... (vezi toată discuția)
Prezentare dovezi contestatie pv trecere pe rosu gabriellaptaru gabriellaptaru Buna ziua, In luna mai mi-a fost suspendat permisul de conducere pe motiv ca am trecut pe rosu. Mentionez ca am trecut pe verde, nici macar pe galben, doar ca ... (vezi toată discuția)
As vrea o explicatie la urmatoarea problema ( sa invocat legislatia cedo) : puma_09 puma_09 Citez din ziarul GANDUL: Practic, o sancţiune acordată doar pe baza constatărilor poliţistului – care a văzut sau i s-a părut că ai trecut pe ... (vezi toată discuția)