avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua.in urma procesului de divort fosta sotie urma sa-mi plateasca cheltuieli si daune in valoare de 3000 lei.aceasta a fost hotararea judecatoreasca insa eu nu mi-am primit banii.Care ar fi urmatorii pasi pentru a-mi primi ceea ce mi se cuvine?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:40, 15 Mai 2012
Investirea cu formula executorie a hotararii, depunere la executorul judecatoresc si executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata anky83a@yahoo.com anky83a@yahoo.com Am revenit din nou cu o intrebare:in urma procesului de reincredintare minor ,eu am castigat procesu iar fostului i sa stabilit in urma procesului sami ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila kenzokent kenzokent Buna ziua, Parintii unui prieten din bloc cu mine au divortat in urma cu 2 ani, iar recent mama lui a primit o hotarare judecatoreasca prin care i se cuvine ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare divort. Imparatul Imparatul Cum se pune in executare o hotarare de divort prin care mamei i-a fost incredintat copilul si a castigat divortul. Sa execute sotul si sa-i ceara cheltuieli ... (vezi toată discuția)