avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inregistrarea nou-nascutilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inregistrarea nou-nascutilor

cumse imregistrreaza 2 gemeni in cazul in care acestia au fost conceputi in timpul casatoriei, sotii erau despartiti in fapt, deci copii nu sunt conceputi cu sotul, iar inainte de nastrerea acestora s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca de divort. Fostul sot va fi trecu in actul de nastere al minorilor ca si tata sau nu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:22, 16 Mai 2012
buna ziua ,
hotararea de div a ramas definitiva si irevocabila inainte de ase naste gemeni ?
daca da ,se vor inregistra pe numele tatalui biologic ,daca nu pe numele sotului mamei ,
bafta
Daca gemenii sunt conceputi in timpul casatoriei , il vor avea ca tata pe fostul sot, urmeaza apoi sa actionati in instanta ( tatal biologic ) pt o tagada de paternitate stabilindu-se si filiatia fata de acesta.
Incercati la starea civila poate totusi cu putin noroc , tatal biologic reuseste sa-i recunoasca , sa fie trecut direct el in certificat
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărârea definitivă bună, eu sunt divorțată de fostul ... Mary2635637372 Mary2635637372 Hotărârea definitivă Bună, eu sunt divorțată de fostul soț și hotărârea definitivă a venit astăzi pe data de 24.09.2024. Menționez că am rămas ... (vezi toată discuția)
Divortata, gravida cu alt barbat decat fostul sot ioanaroxana78 ioanaroxana78 Buna ziua. Va rog mult sa imi raspundeti la o intrebare: divortul de fostul sot s-a pronuntat acum o saptamana. Eu sunt insarcinata in 8 luni cu actualul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nascut acum o săptămână. sunt divorțat de ... Gabriela3mm Gabriela3mm Buna ziua! Am nascut acum o săptămână. Sunt divorțata de 3 luni de zile. Eu mi-am luat numele de fata inapoi . Am fost sa fac certificatul copilului si ... (vezi toată discuția)