avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... donatie si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

donatie si intabulare

Buna ziua,as dori sa stiu daca in urma unei donatii a unui teren,facuta prin intermediul unui notar ,cel ce a primit donatia este inscris in CF si i s-a facut intabularea ,sau trebuie facuta intabularea terenului respectiv.De unde pot afla cine este proprietarul terenului,avand scrise toate coordonatele topografice pe contractul de donatie facut la notar>

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vladia , utilizator 13:06, 16 Mai 2012
notarul putea sa va faca si intabulare, daca o cereati probabil... Informatiile din extrasul CF le obtineti daca va scoateti unul...:thumbup:
In temeiul disp art 41 din l nr 7/1996 republicata
Orice persoana poate cerceta cartea funciara si celelalte evidente care alcatuiesc registrul cadastral de publicitate imobiliara

multumesc mult pentru lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca imobilul e inscris in cartea funciara? danilacristian danilacristian buna,as dori sa intreb daca tatal meu are un teren cumparat in martie 2004 de la o persoana si a pierdut actele originale ale terenului ,dupa a fost la notarul ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren van_allen78 van_allen78 Va salut.Maine ar trebui sa cumpar un teren de 40 de ari de la un vecin (un var secundar).A fost la notar si notarul a zis ca maine sa meregm ca sa facem ... (vezi toată discuția)
Pentru intabulare, cum iese mai ieftin: notar sau instanta ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda apropiata care s-a casatorit in urma cu 25 ani. Inainte sa se casatoreasca cu putin timp ... (vezi toată discuția)