avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere in belgia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere in belgia

Am nascut in begia si as dori sa plec in tara in Rominia cu copilul de 2 luni ,intrebarile mele sunt:ce trebuie sa fac sa scot certificatul de nastere rominesc?certificatul belgian ttrebuie apostlat?unde? cit dureaza?pot pleca in rominia fara certificat la copil?sa il fac in ROminia?Nu sunt casatorita iubitul nu merge cu mine in RO. trebuie actele lui?poate sa faca o procura pt.certificat si pasaport?va multumesc astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: xenia1985 , utilizator 11:54, 16 Mai 2012
ce trebuie sa fac sa scot certificatul de nastere rominesc

Va trebui sa va adresati ambasadei romane din Belgia, pentru transcrierea certificatului de nastere belgian. Apoi va trebui sa-i obtineti pasaport.

pot pleca in rominia fara certificat la copil

Nu, pentru ca aveti nevoie de pasaportul copilului si acesta nu se poate obtine fara certificatul de nastere.

Trebuie sa intelegeti ca toata procedura dureaza cateva luni si nu veti putea pleca imediat.
In cazul in care tatal copilului nu vine cu dvs. in tara, pentru a reveni in strainatate, veti avea nevoie de declaratia lui autentica, cum ca este de acord ca minorul sa paraseasca tara.

Succes!

va multumesc pentru raspuns o sa ma duc la ambasada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu copil nascut in afara paunlaura paunlaura buna ziua am un copil nascut in belgia, cu care am revenit in tara. formalitatile de obtinere a certificatului de nastere dureaza foarte mult. noi , ... (vezi toată discuția)
Acte copil roman nascut in belgia catalina-boldan catalina-boldan Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de copiii romani nascuti in Belgia. Anul acesta in ianuarie ne-am mutat in Belgia, sotul meu lucreza aici, e si el ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in spania Argi76 Argi76 Buna seara! Deci am nascut in Spania, la nastere eram casatorita de o luna , in certificatul copilului , mama e trecuta cu numele de fata pentru ca nu a reusit ... (vezi toată discuția)